Yrityksen perustaminen Hämeenlinnassa

Yhteydenottoon

Tilituulos Oy tarjoaa monipuoliset neuvonnan ja taloushallinnon palvelut yrityksen perustamisen tullessa ajankohtaiseksi. Olitpa sitten vasta aloittamassa yritystoimintaasi tai jo kokenut yrittäjä, palvelemme sinua koko Suomen alueella Hämeenlinnasta käsin. Tarvittaessa voimme hoitaa kaiken palvelun sähköisesti, ja siten sinun ei tarvitse vierailla luonamme ollaksesi asiakkaana tilitoimistollamme. Kun siis olet suunnittelemassa yrityksen perustamista, yritysmuodon vaihtamista tai mitä vain yrityksen toimintaan liittyen, käänny puoleemme. 


Neuvomme sinua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä, olipa kyse sitten osakeyhtiön, toiminimen tai jonkin muun yritysmuodon, kuten kommandiittiyhtiön, avoimen yhtiön tai osuuskunnan perustamisesta. Me Tilituuloksella hoidamme tarvittaessa myös koko perustamistyön puolestasi. Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tarpeistasi. Saat meihin yhteyden parhaiten puhelimitse, sähköpostitse tai voit myös lähettää viestisi meille täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Osakeyhtiön perustaminen

Eri yritysmuodoista osakeyhtiön yksi suurimpia vahvuuksia on, että yrityksen ja yrittäjän tulot ja varallisuus ovat erillään. Parhaimman tuloksen optimoimiseksi osakeyhtiön kirjanpidon ja verosuunnittelun tulisikin olla kohdillaan. Me Tilituuloksella tarjoamme sinulle apua tässä yli 15 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. 


Tarjoamme kirjanpidon ja muiden taloushallinnon palveluiden lisäksi apua ja neuvontaa myös muihin käytännön asioihin, kuten asiakirjojen laatimiseen. Saat meiltä käyttöösi henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja mahdollisuuden myös sähköiseen taloushallintoon. Kun siis etsit luotettavaa ja osaavaa tilitoimistoa yrityksesi talouden tueksi, ota yhteyttä ja anna meidän palvella sinua!

Lue lisää taloushallinnon palveluistamme

Toiminimen perustaminen

Toiminimen perustaminen on yksi suurimmista askeleista aloittelevan yrittäjän urataipaleella. Meiltä Tilituuloksella saat avun toiminimen perustamiseen, kuten asiakirjojen laatimiseen, viranomaislomakkeiden täyttämiseen, toiminnan rekisteröimiseen ja taloushallinnon suunnitteluun. 


Palvelemme sinua joustavasti, juuri sinun tarpeiden mukaisesti ja yli 15 vuoden tuomalla ammattikokemuksella. Me varmistamme, että kaikki yksityiskohdat tehdään asianmukaisesti ja oikein. Ota siis yhteyttä, kun etsit apua oman toiminimen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Lue lisää yrityksestämme

Pyydä neuvot ja taloushallinnon palvelut yrityksen perustamisen tueksi tilitoimistolta Hämeenlinnassa!

Kysy lisää